WIKBEACH 2024: inschrijvingen geopend!

Wist je dat de inschrijvingen voor het kleurrijkste beachvolleybaltoernooi nu geopend zijn? Schrijf je snel in voor de Neon-editie van WIKBEACH!

Ben jij klaar om samen met jouw team te stralen in het veld? Laat die neon-outfits maar schitteren! Bereid je voor op een toernooi vol energie en gloeiende hoogtepunten. Want we duiken in de wereld van neon! Maar pas op, het gaat er soms fel aan toe. Let the neon games begin!

WIKBEACH is dit jaar op vrijdag 7 juni, zaterdag 8 juni en zondag 9 juni. Locatie: de Rouwenhorst-Arena aan de Landlustweg in Steenderen.

Programma

Vrijdag 7 juni: scholendag voor De Pannevogel
Zaterdag 8 juni: ouder/kind toernooi, trainingstoernooitje en NEON-PARTY met DJ
Zondag 9 juni: WIK beachvolleybaltoernooi

Schrijf je in!

De omvang van het toernooi is beperkt, dus schrijf je snel in. Let op: je staat pas definitief ingeschreven als je het inschrijfgeld hebt voldaan én van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen. Zorg er dus voor dat je op tijd betaalt!

Jeugdpoule: van 12 t/m 15 jaar (inschrijfgeld: € 20,00 per team)
Dames-, heren- en mixpoules: vanaf 16 jaar (inschrijfgeld: € 30,00 per team)

Alle poules zijn VOL! Je kan je nog wel aanmelden voor de reservelijst.

Verzenden

WIK Webmaster

Heb je een leuk nieuwtje? Moet je team binnenkort een belangrijke (beker)wedstrijd spelen? Of heb je mooie foto's gemaakt bij een wedstrijd, teamuitje of sportieve bijeenkomst? Laat het ons weten! Stuur de informatie en/of de foto's naar communicatie@wiksteenderen.nl.