WIKBEACH 2023: inschrijvingen geopend!

Het is zover: de inschrijvingen voor het WIK-old skool-beachvolleybaltoernooi zijn vanaf nu geopend!

Ga samen met je team terug in de tijd en doe mee aan dit old skool beachvolleybaltoernooi. Wil jij in het beachveld losgaan met de danspasjes van ABBA? Of misschien wel hakken op happy hardcode en swingen op discohits? Alles komt voorbij: van de Flowerpower-tijd tot de 90’s, en van de eighties tot de zero’s. Trek je mooiste hippieblouse, gabber-trainingsjack of badstoffen volleybalbroekje uit de kast en maak er samen met ons weer een onvergetelijke editie van. Wij zorgen voor nieuwe én old skool ballen!

Het WIK beachvolleybaltoernooi 2023 wordt gehouden op vrijdag 9 juni, zaterdag 10 juni en zondag 11 juni in de Rouwenhorst-Arena aan de Landlustweg in Steenderen.

Schrijf je in!
Inschrijven kan via het inschrijfformulier op onze website. De omvang van het toernooi is beperkt, dus schrijf je snel in. Let op: je staat pas definitief ingeschreven als je het inschrijfgeld hebt voldaan én van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen. Zorg er dus voor dat je op tijd betaald!

WIK Webmaster

Heb je een leuk nieuwtje? Moet je team binnenkort een belangrijke (beker)wedstrijd spelen? Of heb je mooie foto's gemaakt bij een wedstrijd, teamuitje of sportieve bijeenkomst? Laat het ons weten! Stuur de informatie en/of de foto's naar communicatie@wiksteenderen.nl.