Sponsoren loyaal aan onze vereniging

Voor de start van een nieuw volleybalseizoen is de sponsorcommissie van onze vereniging druk. Er moet immers voor een goede match tussen de beschikbare sponsoren en de diverse teams worden gezorgd, zodat alle teams er bij de eerste wedstrijden op en top uitzien. Ook dit seizoen is het weer gelukt! Alle teams zien er netjes uit, met mooie, vaak nieuwe shirts, broekjes, trainingspakken en tassen, voorzien van het logo van hun sponsor.

Dames 2   Heren 1

Veel sponsoren dragen onze volleybalvereniging een warm hart toe. Dit is noodzakelijk om als vereniging te blijven bestaan. Het is opvallend en bijzonder dat veel sponsoren een nieuw contract zijn aangegaan en zelfs hun contract hebben uitgebreid met sponsoractiviteiten voor meerdere teams.

Zo is Autobedrijf Aal al jaren trotse sponsor van de recreantenmix en is hun sponsorcontract dit seizoen uitgebreid met nieuwe broekjes voor heren-1. Ook Euronics RTV Rutjes is voor een dubbelcontract gegaan; zij sponsoren zowel de nieuwe shirts van dames-2 als van dames-4. BeKoe Bouw en Timmerbedrijf sponsort de shirts van de heren-recreanten en gaat vanaf dit seizoen ook de shirts van jongens-C1 sponsoren. Dames-1 speelt al een seizoen in trainingspakken van Romatec B.V. dat ervoor gekozen heeft om dit seizoen ook de shirts van de meisjes-C1 te sponsoren.

Nieuw zijn ook de inspeelshirts van dames-1 (Peter de Kapper), de broekjes van dames-2 (Hotel Café Zaal Heezen), de broekjes van dames-4 (Beautysalon Mooi bij Elise) en de shirts van Meisjes-B3 (Installatiebedrijf Marketz).

Sponsoring WIK dames 1

WIK Webmaster

Heb je een leuk nieuwtje? Moet je team binnenkort een belangrijke (beker)wedstrijd spelen? Of heb je mooie foto's gemaakt bij een wedstrijd, teamuitje of sportieve bijeenkomst? Laat het ons weten! Stuur de informatie en/of de foto's naar communicatie@wiksteenderen.nl.