WIKBEACH 2024: inschrijvingen geopend!

Wist je dat de inschrijvingen voor het kleurrijkste beachvolleybaltoernooi nu geopend zijn? Schrijf je snel in voor de Neon-editie van WIKBEACH!

Ben jij klaar om samen met jouw team te stralen in het veld? Laat die neon-outfits maar schitteren! Bereid je voor op een toernooi vol energie en gloeiende hoogtepunten. Want we duiken in de wereld van neon! Maar pas op, het gaat er soms fel aan toe. Let the neon games begin!

WIKBEACH is dit jaar op vrijdag 7 juni, zaterdag 8 juni en zondag 9 juni. Locatie: de Rouwenhorst-Arena aan de Landlustweg in Steenderen.

(meer…)

Lees meer

WIKBEACH 2023!

Wauw… wát was het weer een geweldig weekend! Genieten jullie ook nog na? Misschien een tikkeltje verbrand, brak van de shotjes, misselijk van de frikadellen en last van ieder spiertje…maar wel trots op de prestatie en inzet van afgelopen weekend! Als je de bordjes beachvolleybaltoernooi hebt gevolgd kwam je uit in een paradijs met zon, zand, lachende gezichten, bier, ranja, springkussens, muziek en een old skool mooi toernooi. 

Iedereen super bedankt voor deelname en het aanmoedigen. Wij hebben genoten! 

> Bekijk de foto’s via de Facebookpagina van WIKBEACH.
> Einduitslagen van zondag 11 juni: Einduitslag WIKBEACH 2023

Lees meer

WIKBEACH 2023: inschrijvingen geopend!

Het is zover: de inschrijvingen voor het WIK-old skool-beachvolleybaltoernooi zijn vanaf nu geopend!

Ga samen met je team terug in de tijd en doe mee aan dit old skool beachvolleybaltoernooi. Wil jij in het beachveld losgaan met de danspasjes van ABBA? Of misschien wel hakken op happy hardcode en swingen op discohits? Alles komt voorbij: van de Flowerpower-tijd tot de 90’s, en van de eighties tot de zero’s. Trek je mooiste hippieblouse, gabber-trainingsjack of badstoffen volleybalbroekje uit de kast en maak er samen met ons weer een onvergetelijke editie van. Wij zorgen voor nieuwe én old skool ballen!

(meer…)

Lees meer

Breng je stem uit en steun WIK!

WIK doet ook dit jaar mee aan de Rabo ClubSupport actie. Tot 27 september kunnen leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Iedere stem is geld waard en daarom hebben wij jouw hulp nodig!

Ken jij mensen die lid zijn van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem op onze vereniging uitbrengen.

Dus kom in actie en vraag hen op ons te stemmen! Je kan stemmen via de Rabo App en via Rabo Online Bankieren. Alvast bedankt!
 

Lees meer