Beachvolleybaltoernooi

De beachcommissie organiseert ieder jaar een beachvolleybaltoernooi. Drie dagen lang vinden er dan allerlei (sport)activiteiten plaats in de Rouwenhorst-Arena aan de Landlustweg in Steenderen. In 2019 wordt het toernooi gehouden op vrijdag 7 juni, zaterdag 8 juni en zondag 9 juni (= pinksterweekend!).

Heb je een vraag over het WIK beachvolleybaltoernooi? Neem dan contact op via wikbeach@gmail.com.

Sfeerimpressie

Schrijf je in!

Wil jij met jouw team pieken op de velden, samen de sterren van de hemel spelen en de show stelen als reddende engelen? Dat kan! Trek je foute kersttrui aan, glij het veld in en probeer de jingleballs in de lucht te houden.

Het WIK beachvo-HO-HO-HO-lleybaltoernooi 2019 wordt gehouden op vrijdag 7 juni, zaterdag 8 juni en zondag 9 juni (=Pinksterweekend) in de Rouwenhorst-Arena aan de Landlustweg in Steenderen.

Kosten per team: € 25,00
Kosten per jeugdteam: € 10,00
Kosten BBQ per persoon: € 12,50

Deelname jeugdpoule vanaf 12 jaar
Deelname heren-, dames-, en mixpoule vanaf 16 jaar

Alle poules zijn vol! Het is niet meer mogelijk om je op te geven voor het WIK beachvolleybaltoernooi 2019.

WIK Beachvo-HO-HO-HO-lleybaltoernooi 

Pepernoten liggen steeds vroeger in de winkels, paaseitjes zijn al maanden voor Pasen verkrijgbaar en zelfs kerstshows gaan al direct na de zomer van start. De beachcommissie van Volleybalvereniging WIK uit Steenderen vindt dat niet erg: “Wat ons betreft kan het allemaal niet vroeg genoeg beginnen. We hebben zelfs vernomen dat Kerst dit jaar extra vroeg begint.” In het weekend van 7, 8 en 9 juni is het namelijk al zover in de Rouwenhorst-Arena aan de Landlustweg in Steenderen.

 

 

 

 

 

 

 

Programma WIK beachvolleybaltoernooi 2019

Vrijdag 7 juni
8.45 tot 14.00 uur: Basisscholendag voor groep 7 en 8 van de scholen uit Toldijk en Steenderen 

Zaterdag 8 juni
16.00 tot +/- 19.30 uur: Sporten op het zand!
Vanaf 16.00 uur tot 23.00 uur: beachfeest met DJ Hamer!

Zondag 9 juni
9.30 tot 17.00 uur: beachvollebalwedstrijden voor dames-, heren-, mix- en jeugdteams. In de middag is er ook een toernooi voor de mini’s van WIK. 
vanaf 17.00 uur: afsluitende BBQ met DJ Hamer!

 
 

Reglement

Wat mag er allemaal wel en wat mag er niet tijdens de wedstrijden van het WIK beachvolleybaltoernooi? Wedstrijdreglement WIK Beachvolleybaltoernooi