Schema scheidsrechters online.

Ook het schema voor de scheidsrechters in de eerste helft van dit seizoen staat online. Zie onderstaande link en de pagina competitie op deze website. Lees ook de informatie verderop in dit bericht even!

Schema scheidsrechters 1e helft 2018- 2019

Ieder team is bijna elke thuiswedstrijd ingedeeld en je moet dit zelf als team invullen. Als je niet kunt dan graag zelf een ander regelen. Kijk dan wel goed of je de juiste code hebt als je een andere wedstrijd fluit. Weet je niet wat je mag fluiten dan kan Diny dat voor je opzoeken.

We hebben heel veel scheidsrechters die t/m de 3e klasse mogen fluiten maar het zou mooi zijn als er een aantal hoger op willen gaan fluiten (1e of 2e klasse). Laat even weten als je dat wil, dan gaat Diny dat regelen.

Voor degene die geen fluitbevoegdheid hebben, jullie kunnen dit halen door op de site www. Volleybalmasterz de spelregeltoets te doen. Je mag dan jeugd fluiten. Bovendien is het goed om zelf ook kennis van de volleybalregels te hebben.

Het zou top zijn als iedereen zijn fluitbewijs haalt (ook de A/B jeugd kan deze spelregeltoets al maken) zodat we met veel mensen het fluiten kunnen verdelen.

Voor vragen kun je natuurlijk altijd bij Diny terecht.

WIK Webmaster

Heb je een leuk nieuwtje? Moet je team binnenkort een belangrijke (beker)wedstrijd spelen? Of heb je mooie foto's gemaakt bij een wedstrijd, teamuitje of sportieve bijeenkomst? Laat het ons weten! Stuur de informatie en/of de foto's naar communicatie@wiksteenderen.nl.