Kerst komt vroeg dit jaar!

Pepernoten liggen steeds vroeger in de winkels, paaseitjes zijn al maanden voor Pasen verkrijgbaar en zelfs kerstshows gaan al direct na de zomer van start. De beachcommissie vindt dat niet erg: “Wat ons betreft kan het allemaal niet vroeg genoeg beginnen. We hebben zelfs vernomen dat Kerst dit jaar extra vroeg begint.” In het weekend van 7, 8 en 9 juni is het namelijk al zover in de Rouwenhorst-Arena aan de Landlustweg in Steenderen. 

Doe mee aan het WIK beachvo-HO-HO-HO-lleybaltoernooi 2019!

Wil jij met jouw team pieken op de velden, samen de sterren van de hemel spelen en de show stelen als reddende engelen? Dat kan! Trek je foute kersttrui aan, glij het veld in en probeer de jingleballs in de lucht te houden. Doe mee aan het allergezelligste beachvolleybaltoernooi van de Achterhoek en schrijf je in!

WIK Webmaster

Heb je een leuk nieuwtje? Moet je team binnenkort een belangrijke (beker)wedstrijd spelen? Of heb je mooie foto's gemaakt bij een wedstrijd, teamuitje of sportieve bijeenkomst? Laat het ons weten! Stuur de informatie en/of de foto's naar communicatie@wiksteenderen.nl.