Ik doe mee aan het WIK beachvolleybaltoernooi! Wat moet ik weten?

Hé Beacher! Over ongeveer twee weken is het zover! Dan kan jij met je team pieken op de WIK beachvolleybalvelden in de Rouwenhorst-Arena. Zijn jullie er al helemaal klaar voor? Wij kunnen in ieder geval haast niet meer wachten. De voorbereidingen voor het gezelligste beachvolleybaltoernooi van de Achterhoek zijn in volle gang. Het wordt weer een weekend vol met sport, zand, zon én sneeuw, muziek, gezelligheid, kerstbomen, jingleballs en feest.

Op zondag 9 juni nemen in totaal 90 teams deel aan de heren-, dames-, mix- en jeugdpoules.

Locatie

Rouwenhorst-Arena
Landlustweg 12a
Steenderen

Programma

Vrijdag 7 juni

9.15 tot 14.00 uur: basisscholendag voor groepen 7 en 8 van de scholen uit Toldijk en Steenderen – kinderen komen tussen 8.45 en 9.00 uur

Zaterdag 8 juni

16.00 tot 19.30 uur: sporten op het zand – voetvolleybal en beachvolleybal
Vanaf 16.00 uur tot 23.00 uur: beachfeest met muziek van DJ Hamer
17.00 uur: start WIK-sportcafé voor sponsoren van WIK en ondernemers uit Steenderen

Zondag 9 juni

De teams moeten zich vóór 09.00 uur melden. De eerste wedstrijden starten om 09.30 uur. Zorg ervoor dat je op tijd bent, we willen graag op tijd beginnen! De finales worden gespeeld rond 16.30 uur. Heb jij je ook opgegeven voor de barbecue? Deze vindt na afloop van de finales plaats. De wedstrijdschema’s ontvang je bij het melden van je team.

Vragen?

Heb je vragen over het WIK beachvolleybaltoernooi? Neem dan contact met ons op via wikbeach@gmail.com.

WIK Webmaster

Heb je een leuk nieuwtje? Moet je team binnenkort een belangrijke (beker)wedstrijd spelen? Of heb je mooie foto's gemaakt bij een wedstrijd, teamuitje of sportieve bijeenkomst? Laat het ons weten! Stuur de informatie en/of de foto's naar communicatie@wiksteenderen.nl.