Kerst komt vroeg dit jaar!

Pepernoten liggen steeds vroeger in de winkels, paaseitjes zijn al maanden voor Pasen verkrijgbaar en zelfs kerstshows gaan al direct na de zomer van start. De beachcommissie vindt dat niet erg: “Wat ons betreft kan het allemaal niet vroeg genoeg beginnen. We hebben zelfs vernomen dat Kerst dit jaar extra vroeg begint.” In het weekend van 7, 8 en 9 juni is het namelijk al zover in de Rouwenhorst-Arena aan de Landlustweg in Steenderen. 

Doe mee aan het WIK beachvo-HO-HO-HO-lleybaltoernooi 2019!

Wil jij met jouw team pieken op de velden, samen de sterren van de hemel spelen en de show stelen als reddende engelen? Dat kan! Trek je foute kersttrui aan, glij het veld in en probeer de jingleballs in de lucht te houden. Doe mee aan het allergezelligste beachvolleybaltoernooi van de Achterhoek en schrijf je in!

Lees meer

WIK Dames 1 sluit eerste competitie-helft goed af!

WIK Dames 1 staat op de 2e plek in de 3e Divisie na de eerste competitiehelft. Een bijzonder goed resultaat voor de ploeg die dit seizoen 4 zwangerschappen kent binnen de selectie. Inmiddels zijn twee dames al mamma geworden en voor twee andere dames komt dit heugelijke feit er nog aan. Pauline en Iris zijn de kersverse mamma’s. Pauline heeft de trainingen sinds enkele weken weer hervat. We hopen dat binnen afzienbare tijd ook Iris weer kan aansluiten bij de groep. Melanie en Lian zijn de twee dames die in blijde verwachting zijn en tijdelijk de sportschoenen aan de wilgen hebben gehangen.

(meer…)

Lees meer

De Volleybalspeeltuin

Zaterdag werd er weer de volleybalspeeltuin georganiseerd. Deze speeltuin is voor kinderen van 4 t/m 6 jaar waarbij de kinderen verschillende activiteiten en spelletjes doen. Zaterdag stond er een klim- en klauterparcours in de sporthal klaar, konden ze springen op de minitramp en allerlei spelletjes met ballen en ballonnen doen. Begeleidt door trainers van WIK en enthousiaste jeugdleden was het een hele sportieve en gezellige volleybalspeeltuin. De ouders konden vanaf de tribune genieten van hun kinderen en bovendien nog een volleybalwedstrijd kijken van de meisjes C1.

De volgende speeltuin wordt gehouden op zaterdag 15 december van 12.00 tot 13.00 uur.

Lees meer