Mini’s van de week!

minis-van-de-week

Zaterdag waren er bij Heren 1 en Dames 1 voor het eerst weer mini’s van de week aanwezig. Bij de heren waren dit Jelle en Timo en bij de dames Lisanne en Bente. Zij mochten de hele middag bij het team meelopen en zelfs aan het begin van de wedstrijd opslaan en een rally meespelen! Na de wedstrijd gingen de mini’s met een volleybal met alle namen van de spelers erop en een oorkonde van het team naar huis! Aan de foto’s te zien hebben ze erg genoten! Komen jullie bij de volgende thuiswedstrijdronde op 10 december de volgende mini’s bewonderen!?

Bekijk de foto’s en een video!

Lees meer

Dames 1 in top promotieklasse

dames-1-nieuw

We zijn inmiddels 5 wedstrijden onderweg in de nieuwe promotieklasse van het seizoen 2016/2017. WIK Dames 1 bezet inmiddels de tweede positie in de promotieklasse, een mooi prestatie. Na een goede voorbereiding qua oefenwedstrijden en een oefentoernooi startte de competitie voor de meiden uit het eerste damesteam op zaterdag 24 september jongstleden thuis in Steenderen. (meer…)

Lees meer

Nieuwe sponsoren!

heren-1-trainingspakken-melgers
Zonder sponsoren kan onze vereniging niet bestaan. We zijn dan ook ieder seizoen weer ontzettend blij als we ervoor kunnen zorgen dat alle teams kunnen volleyballen in mooie shirts, broekjes en trainingspakken met opdruk. Dit seizoen heeft dames 1 nieuwe broekjes gekregen van nieuwe sponsor Groot Roessink Makelaardij! Heren 1 schittert in nieuwe shirts van Hotel Café Zaal Heezen en nieuwe trainingspakken van Autobedrijf Melgers. Geweldig!
 
BeKoe Bouw en Timmerbedrijf, Administratiekantoor Oosterlaken, Autobedrijf Aal en Peter de Kapper hebben aangegeven onze vereniging te blijven steunen en de contracten zijn verlengd.
 
Alle sponsoren, bedankt!
 
P.S. we zijn nog op zoek naar sponsoren voor onze B- en C-jeugd. Geïnteresseerd? Stuur een PB of mail naar sponsoring@wiksteenderen.nl.

Lees meer