Corona hoofdregels voor uitspelende teams

 • Blijf thuis met klachten.
 • Ben je 18+, dan dien je overal 1.5 meter afstand van elkaar te houden. Uitzondering op deze regel zijn de spelers die in het veld staan.
 • De regels van de sporthal en van volleybalvereniging WIK moeten worden opgevolgd. Zie dit document: Regels Covid-19 WIK Steenderen
 • Als de regels niet in acht worden genomen, kan WIK besluiten je de toegang tot de sporthal te ontzeggen.
 • Publiek van uitspelende teams wordt verzocht om thuis te blijven. Uitzondering hierop zijn de ouders die moeten rijden voor de jeugdteams.
 • Alle bezoekers moeten zich registreren in de sporthal. Hierbij moeten alle namen, telefoonnummers en e-mailadressen worden opgegeven.
 • Bij binnenkomst: handen desinfecteren.
 • Thuisspelende WIK teams kunnen gebruik maken van de kleedkamers vanaf maximaal 30 tot 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd / inspeeltijd. Bezoekende teams kunnen de kleedkamers 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd gebruiken.
 • Voorbeeld: start wedstrijd 16:00 uur, aanvang wedstrijd 15:30 uur. Het WIK team kan gebruik maken van de kleedkamer van 15:00 – 15:15 uur. Bezoekende team kan gebruik maken van de kleedkamer van 15:15 – 15:30 uur.
 • De toegewezen kleedkamers staan bij binnenkomst aangegeven op een whiteboard.
 • Kom zoveel mogelijk in wedstrijd-tenue naar de sporthal.
 • Wachten tot de wedstrijd begint kan in de kantine, buiten of op de tribune.
 • Niet zingen, juichen, schreeuwen of yellen. Gepast vieren van een punt is toegestaan.
 • Douchen is niet mogelijk.

 

Lees meer

Voorlopige teamindeling en -trainingstijden seizoen 2020-2021

De afgelopen weken hebben we selectietrainingen gehouden om tot een goede keuze voor de nieuwe teamindeling te komen. Het blijft lastig om nu keuzes te maken, maar aan de hand van deze selectietrainingen hebben we toch een indeling gemaakt. Bij deze voorlopige indeling staan bij Dames 3 acht speelsters ingedeeld. Er moet nog één speelster van Dames 2 naar Dames 3. Dit wordt aan het begin van het seizoen, samen met trainer Gerrit, besloten. Heb je vragen over de voorlopige teamindeling of de voorlopige trainingstijden? Neem dan contact op met de TC (Diny en Peter).

Trainingstijden WIK 2020-2021
Voorlopige teamindeling 2020-2021

Lees meer

Voorlopige teamindeling seizoen 2020-2021

Door het abrupte einde van dit volleybalseizoen is het indelen van de teams voor komend seizoen lastiger dan andere seizoenen. Het was de bedoeling dat er aan het einde van het seizoen speelsters met andere teams mee zouden gaan trainen zodat de trainers van Dames 1 en Dames 2 een goed beeld konden krijgen van verschillende speelsters, om zo een indeling te kunnen maken. Helaas was dit door het corona virus niet mogelijk. Hierom zijn alle teams voorlopig ingedeeld en bestaat Dames 2 uit een grote selectiegroep. Aan de hand van de selectietrainingen worden deze speelsters ingedeeld in Dames 1, Dames 2 of Dames 3.

Heb je vragen of opmerkingen? Mail dan naar tc@wiksteenderen.nl. De TC neemt dan contact met je op.

Voorlopige teamindeling 2020 2021

Lees meer

Donatie ontvangen van Rabobank!

Onze volleybalvereniging heeft een donatie van € 500,- ontvangen vanuit het Coöperatief Fonds van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek. De Rabobank draagt in deze moeilijke periode lokale verenigingen een warm hart toe. Graag willen we Rabobank hartelijk danken voor deze financiële ondersteuning.

Lees meer

WIK beachvolleybaltoernooi 2020 afgelast vanwege coronavirus

Jullie hebben vast allemaal wel meegekregen dat er, in verband met het coronavirus, tot 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden. Het WIK beachvolleybaltoernooi 2020 staat gepland voor 12, 13 en 14 juni a.s.

Helaas hebben wij moeten besluiten om dit jaar het toernooi af te gelasten. Dat is natuurlijk erg jammer, voor de deelnemers, sponsoren en ook voor ons als organisatie. Ieder jaar starten we maanden van tevoren met de voorbereidingen en aangezien die voorbereidingen nu stilliggen is het simpelweg niet mogelijk om een goed georganiseerd toernooi neer te zetten. Ook weten we nu niet hoe de verspreiding van het coronavirus zich gaat ontwikkelen en wat eventuele maatregelen zullen zijn na 1 juni.

Blijf gezond, let op jezelf en op elkaar!
De WIK beachcommissie

Lees meer