Dames 1 sluit in stijl de competitie af

De competitie zit erop voor het seizoen 2018-2019. WIK Dames 1 heeft de competitie afgelopen zaterdag met een 3-2 winst op Rivo Rijssen afgesloten. WIK moest de laatste wedstrijd nog flink aan de bak. WIK kwam in haar laatste optreden in de competitie op een 0-2 achterstand te staan. Maar WIK zou WIK niet zijn als het voor de laatste maal haar tanden toch nog even flink in de tegenstander zou zetten, en met succes. De zoveelste 5-setter van dit seizoen werd door de meiden uit Steenderen over de streep getrokken. Met een enorme vechtlust werd de competitie door het vlaggenschip van WIK in stijl afgesloten.

(meer…)

Lees meer

WIK-sportcafé: zaterdag 13 april a.s.

Graag nodigen wij alle sponsoren en ondernemers uit de omgeving van Steenderen uit voor het WIK-sportcafé op zaterdag 13 april vanaf 16.30 uur in sportcafé ‘t Wesseltje. Er is volop gelegenheid om in contact te komen met andere sponsoren, bij te praten met je sponsorteam of één van de WIK PR-commissieleden. Of gewoon te genieten van een hapje en een drankje tijdens de volgende wedstrijden:

(meer…)

Lees meer

WIK Dames 1 naar de FINALE

Op woensdagavond 3 april werd de halve finale van de beker in Bentelo tegen Polstars Dames 1 gespeeld. Een tegenstander uit de middenmoot van de promotieklasse. Om Jasper te citeren; ‘Alfonso, dit is misschien wel een goede loting, maar dit kan ook weleens de gevaarlijkste loting zijn.’ Hierin had Jasper zeker een punt, want de dames uit Bentelo hadden al twee 3e Divisionisten uit het toernooi gespeeld. Jasper, die de dames door de kwartfinale had geloosd, kon zelf niet bij de wedstrijd aanwezig zijn, hij had zijn verplichtingen bij Heren 1 deze avond als speler.

(meer…)

Lees meer

Halve finale beker!

De meiden van WIK Dames 1 spelen komende woensdag de halve finale van het bekertoernooi. Inzet van deze wedstrijd is de finaleplek op zaterdag 11 mei aanstaande.

De dames van het eerste team zetten dit seizoen een prestatie van formaat neer. Ondanks dat het team het gehele seizoen niet compleet is door de vele zwangerschappen in het team liegen de prestaties er niet om. De dames doen nog volop mee in de competitie om de bovenste plaatsen. Daarnaast zoals hierboven genoemd spelen ze ook met de laatste vier overgebleven ploegen om een ticket voor de finale. (meer…)

Lees meer

Kerst komt vroeg dit jaar!

Pepernoten liggen steeds vroeger in de winkels, paaseitjes zijn al maanden voor Pasen verkrijgbaar en zelfs kerstshows gaan al direct na de zomer van start. De beachcommissie vindt dat niet erg: “Wat ons betreft kan het allemaal niet vroeg genoeg beginnen. We hebben zelfs vernomen dat Kerst dit jaar extra vroeg begint.” In het weekend van 7, 8 en 9 juni is het namelijk al zover in de Rouwenhorst-Arena aan de Landlustweg in Steenderen. 

Doe mee aan het WIK beachvo-HO-HO-HO-lleybaltoernooi 2019!

Wil jij met jouw team pieken op de velden, samen de sterren van de hemel spelen en de show stelen als reddende engelen? Dat kan! Trek je foute kersttrui aan, glij het veld in en probeer de jingleballs in de lucht te houden. Doe mee aan het allergezelligste beachvolleybaltoernooi van de Achterhoek en schrijf je in!

Lees meer