Nieuwe sponsoren!

heren-1-trainingspakken-melgers
Zonder sponsoren kan onze vereniging niet bestaan. We zijn dan ook ieder seizoen weer ontzettend blij als we ervoor kunnen zorgen dat alle teams kunnen volleyballen in mooie shirts, broekjes en trainingspakken met opdruk. Dit seizoen heeft dames 1 nieuwe broekjes gekregen van nieuwe sponsor Groot Roessink Makelaardij! Heren 1 schittert in nieuwe shirts van Hotel Café Zaal Heezen en nieuwe trainingspakken van Autobedrijf Melgers. Geweldig!
 
BeKoe Bouw en Timmerbedrijf, Administratiekantoor Oosterlaken, Autobedrijf Aal en Peter de Kapper hebben aangegeven onze vereniging te blijven steunen en de contracten zijn verlengd.
 
Alle sponsoren, bedankt!
 
P.S. we zijn nog op zoek naar sponsoren voor onze B- en C-jeugd. Geïnteresseerd? Stuur een PB of mail naar sponsoring@wiksteenderen.nl.

Lees meer

Nieuwe spelregels!

nevobo

Je hebt het vast al gemerkt: er zijn een paar belangrijke nieuwe spelregels voor de volleybalwedstrijden. Maar ken jij ze allemaal ook al? Via www.volleybalmasterz.nl kun je op een leuke en makkelijke manier de regels leren. Ook kun je via de site een spelregelbewijs halen. Met dit spelregelbewijs mag je wedstrijden in de laagste klassen fluiten. Super handig!

Lees meer

WIK Dames 1: goed uit de startblokken!

WIK_avatar

Zondag 4 september was het dan eindelijk zover. De eerste vuurproef voor een ‘nieuw’ WIK Dames 1. Maar eerst; What is new? Aan het einde van het vorige seizoen is afscheid genomen van Monique, zij is terug naar Dash in Vorden. Daarnaast is Marjolein Scholten in blijde verwachting en heeft logischerwijs het volleyballen tijdelijk gestaakt. Gelukkig besloten er dit jaar een aantal speelsters terug te keren op voor hen het oude nest: WIK. Waarschijnlijk zijn de terugkomers jullie al opgevallen in de sporthal op de trainingsvloer bij Dames 1. (meer…)

Lees meer