Voorlopige teamindeling en trainings- en wedstrijdtijden

Door het korte en abrupte einde van het aflopen volleybalseizoen en de onzekere vooruitzichten voor het nieuwe seizoen heeft de indeling van de teams wat langer geduurd dan normaal. Ook het vinden van een trainer voor dames 1 was erg lastig, omdat er nauwelijks verloop is onder de trainers. We hebben nu een voorlopige indeling gemaakt en zijn blij dat we ondanks corona met ongeveer een zelfde aantal teams het seizoen in kunnen gaan. 

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de Technische Commissie via tc@wiksteenderen.nl.

Voorlopige teamindeling 2021-2022

Trainings- en wedstrijdtijden 2021 – 2022

Lees meer

We mogen weer!

Coronaproof volleyballen? Het kan bij WIK!

We kunnen weer coronaproof trainen. Er zijn twee beachvelden opgebouwd op de parkeerplaats bij de sporthal. De Covik heeft het zand geleverd en de velden zijn mede mogelijk gemaakt door WIKBEACH, vrijwilligers en sponsoren.
Femke Nijkamp, speelster van Dames 1: “Dat de vereniging dit allemaal tot in de puntjes heeft geregeld, voelt echt als thuiskomen! Nu we weer kunnen volleyballen merk je pas wat we allemaal hebben gemist de afgelopen maanden. Natuurlijk het fanatieke spelletje, maar voornamelijk de gezelligheid met teamgenoten.”

Op doordeweekse avonden zijn de velden bezet voor de trainingen van WIK, maar buiten de trainingstijden mag iedereen er vrij gebruik van maken. Femke: “Het is superleuk om te zien dat er overdag al kinderen zijn die er volleyballen.” Ben je geen lid van WIK, maar heb je wel interesse om te volleyballen? Neem zelf een (beach)bal mee, speel een potje volleybal en laat na afloop de velden netjes achter. Veel plezier!

 

Lees meer

Lockdown verlengd

De huidige maatregelen blijven tot in ieder geval 10 februari van kracht waardoor het helaas onmogelijk blijkt om de huidige competitie uit te spelen. Daarom is door de Nevobo besloten dat er geen P/D plaatsvindt.

We vinden het als bestuur ontzettend jammer dat we onze geliefde sport nog niet kunnen beoefenen. Laten we hopen dat we deze corona pandemie achter ons kunnen laten en we de trainingen straks weer mogen hervatten. Zorg dat jullie contact met elkaar houden en vooral: blijf gezond! 

Heb je vragen? Neem dan contact met het bestuur.

Lees meer

Corona hoofdregels voor uitspelende teams

 • Blijf thuis met klachten
 • Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt een dringend advies om niet-medische mondkapje te dragen in publiek toegankelijke binnenruimtes.
  • Mondkapje wordt gedragen bij binnenkomst en vertrek van de sporthal.
  • Als teams starten met de training of warmlopen gaan de mondkapjes af.
  • Zaalwacht en mensen die in de zaal zijn dienen ook een mondkapje te dragen.
  • De scheidsrechter hoeft geen mondkapje op tijdens de wedstrijd.
 • Ben je 18+ dien je overal 1.5 meter afstand van elkaar te houden. Uitzondering op deze regels is de spelers die in het veld staan
 • De Regels van de sporthal en WIK moeten worden gevolgd. Zie dit document: Regels Covid-19 WIK
 • Als de regels niet in acht worden genomen, kan WIK besluiten je uit de sporthal te zetten
 • Publiek van uitspelende teams wordt verzocht om thuis te blijven. Uitzondering hierop is de ouders die moeten rijden voor de jeugdspeelsters
 • Alle bezoekers dienen zich te registreren in de sporthal. Hierbij dienen alle namen, telefoonnummers en mailadressen beschikbaar te worden gesteld 
 • Bij binnenkomst de handen desinfecteren
 • Thuisspelende WIK teams kunnen gebruik maken van de kleedkamers vanaf maximaal 30 minuten tot 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd / inspeeltijd. Bezoekende teams kunnen de kleedkamers 15 minuten tot aanvang van de wedstrijd gebruiken. Voorbeeld: start wedstrijd 16:00 uur, aanvang wedstrijd 15:30 uur. Het WIK team kan gebruik maken van de kleedkamer van 15:00 – 15:15 uur. Bezoekende team kan gebruik maken van de kleedkamer van 15:15 – 15:30 uur.
 • De aangewezen kleedkamer staan bij binnenkomst aangegeven op een whiteboard
 • Kom zoveel mogelijk in wedstrijd tenue aan
 • Wachten tot de wedstrijd begint kan in de kantine/buiten of op de tribune
 • Niet zingen, juichen of schreeuwen, gepast yellen is toegestaan
 • Douchen is niet mogelijk

Lees meer

Voorlopige teamindeling en -trainingstijden seizoen 2020-2021

De afgelopen weken hebben we selectietrainingen gehouden om tot een goede keuze voor de nieuwe teamindeling te komen. Het blijft lastig om nu keuzes te maken, maar aan de hand van deze selectietrainingen hebben we toch een indeling gemaakt. Bij deze voorlopige indeling staan bij Dames 3 acht speelsters ingedeeld. Er moet nog één speelster van Dames 2 naar Dames 3. Dit wordt aan het begin van het seizoen, samen met trainer Gerrit, besloten. Heb je vragen over de voorlopige teamindeling of de voorlopige trainingstijden? Neem dan contact op met de TC (Diny en Peter).

Trainingstijden WIK 2020-2021
Voorlopige teamindeling 2020-2021

Lees meer