Autobedrijf Aal, dat staat!

Eindelijk is het zo ver. Op een maandagochtend zit ik om 9:30 uur bij Autobedrijf Aal achter een kopje koffie, vriendelijk aangeboden door mede-eigenaar Marcel Aal. Ik had wat hem betreft ook om 09.00 uur kunnen komen maar ik, verse 65-plusser, vond dat iets te vroeg. Ik was er voor een interview, omdat zij WIK sponsoren. Dit interview had al vele maanden eerder moeten plaatsvinden. De vertraging was door mij veroorzaakt, en ik bracht daarom wat lokaal gebrouwen bier mee, als goedmakertje.

Carel en Marcel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(meer…)

Lees meer

Sponsoren loyaal aan onze vereniging

Voor de start van een nieuw volleybalseizoen is de sponsorcommissie van onze vereniging druk. Er moet immers voor een goede match tussen de beschikbare sponsoren en de diverse teams worden gezorgd, zodat alle teams er bij de eerste wedstrijden op en top uitzien. Ook dit seizoen is het weer gelukt! Alle teams zien er netjes uit, met mooie, vaak nieuwe shirts, broekjes, trainingspakken en tassen, voorzien van het logo van hun sponsor.

Dames 2   Heren 1

(meer…)

Lees meer

Dames 1 behaalt eerste overwinning in de derde divisie

Dames 1 - seizoen 2017-2018

Afgelopen zaterdag speelde het eerste Dames team van WIK haar eerste thuiswedstrijd in de 3e Divisie. Tegenstander was Kerkemeijer Gemini Dames 1 uit Borculo. Vorige week werd er nog in de eerste wedstrijd van het seizoen verloren in Vasse van LEDnovate Esch Stars Dames 1. In Vasse speelden we redelijk, onze echte niveau werd niet gehaald. De vraag was; kunnen we dat niveau thuis wel direct neerleggen?

(meer…)

Lees meer

30 september aanstaande: WIK D1 – Kerkemeijer Gemini D1

De voorbereiding zit er op voor Dames 1 en ook de eerste competitiewedstrijd is al gespeeld. Komende zaterdag is Dames 1 voor de eerste keer thuis te zien in de 3e Divisie. De trainingen voor Dames 1 zijn alweer een tijd geleden gestart. Een week eerder dan de rest van de vereniging waren de meiden van het eerste alweer in de zaal bezig. Bezig zich voor te bereiden op het seizoen in de 3e Divisie. Na een formidabel seizoen vorig jaar in de Promotieklasse werd promotie afgedwongen via de nacompetitie om een trede hoger te mogen spelen. En eindelijk is het zover! Dames 1 bestaat dit jaar uit de volgende namen: Anne, Carolien, Celina, Femke, Ienske, Iris, Laury, Melanie, Nienke en Pauline.

(meer…)

Lees meer