Dames 1 behaalt eerste overwinning in de derde divisie

Dames 1 - seizoen 2017-2018

Afgelopen zaterdag speelde het eerste Dames team van WIK haar eerste thuiswedstrijd in de 3e Divisie. Tegenstander was Kerkemeijer Gemini Dames 1 uit Borculo. Vorige week werd er nog in de eerste wedstrijd van het seizoen verloren in Vasse van LEDnovate Esch Stars Dames 1. In Vasse speelden we redelijk, onze echte niveau werd niet gehaald. De vraag was; kunnen we dat niveau thuis wel direct neerleggen?

(meer…)

Lees meer

30 september aanstaande: WIK D1 – Kerkemeijer Gemini D1

De voorbereiding zit er op voor Dames 1 en ook de eerste competitiewedstrijd is al gespeeld. Komende zaterdag is Dames 1 voor de eerste keer thuis te zien in de 3e Divisie. De trainingen voor Dames 1 zijn alweer een tijd geleden gestart. Een week eerder dan de rest van de vereniging waren de meiden van het eerste alweer in de zaal bezig. Bezig zich voor te bereiden op het seizoen in de 3e Divisie. Na een formidabel seizoen vorig jaar in de Promotieklasse werd promotie afgedwongen via de nacompetitie om een trede hoger te mogen spelen. En eindelijk is het zover! Dames 1 bestaat dit jaar uit de volgende namen: Anne, Carolien, Celina, Femke, Ienske, Iris, Laury, Melanie, Nienke en Pauline.

(meer…)

Lees meer

De Volleybalspeeltuin

ouderkind

Op 7 oktober a.s. starten we met een nieuw concept voor jonge kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar: de Volleybalspeeltuin! Bij deze leuke speelplaats gaan de kinderen verschillende activiteiten en spelletjes doen. Volleybal staat hierbij nog niet centraal, maar het gaat juist om het plezier en de algemene motorische ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast spelen de kinderen met elkaar, waardoor ze zich ook op sociaal gebied kunnen ontwikkelen.

(meer…)

Lees meer