De Volleybalspeeltuin

Zaterdag werd er weer de volleybalspeeltuin georganiseerd. Deze speeltuin is voor kinderen van 4 t/m 6 jaar waarbij de kinderen verschillende activiteiten en spelletjes doen. Zaterdag stond er een klim- en klauterparcours in de sporthal klaar, konden ze springen op de minitramp en allerlei spelletjes met ballen en ballonnen doen. Begeleidt door trainers van WIK en enthousiaste jeugdleden was het een hele sportieve en gezellige volleybalspeeltuin. De ouders konden vanaf de tribune genieten van hun kinderen en bovendien nog een volleybalwedstrijd kijken van de meisjes C1.

De volgende speeltuin wordt gehouden op zaterdag 15 december van 12.00 tot 13.00 uur.

Lees meer

Vertrouwenspersoon

Iedereen wil graag op een normale manier behandeld worden. Toch gebeurt het wel eens, dat dingen niet zo gaan, zoals jij graag wilt. Volleybalvereniging WIK wil een veilige vereniging zijn, waar iedereen zich thuis voelt en waar de leden met plezier hun sport beleven.

(meer…)

Lees meer

Schema scheidsrechters online.

Ook het schema voor de scheidsrechters in de eerste helft van dit seizoen staat online. Zie onderstaande link en de pagina competitie op deze website. Lees ook de informatie verderop in dit bericht even!

Schema scheidsrechters 1e helft 2018- 2019

Ieder team is bijna elke thuiswedstrijd ingedeeld en je moet dit zelf als team invullen. Als je niet kunt dan graag zelf een ander regelen. Kijk dan wel goed of je de juiste code hebt als je een andere wedstrijd fluit. Weet je niet wat je mag fluiten dan kan Diny dat voor je opzoeken.

(meer…)

Lees meer