Goed voud beachvolleybaltoernooi in aantocht!

Wikbeach-uitnodiging

Ben jij fout? En heb je foute vrienden? Dan mogen jullie het goed foute WIK beachvolleybaltoernooi niet missen! YES, we are proud to be fout! Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017 is de Rouwenhorst-Arena aan de Landlustweg in Steenderen dé plek waar je lekker fout kunt zijn! Als je goed speelt, maak je weinig fouten. En bij weinig fouten ben je de goeiste. Kom fout, ga voor goud!

De voorbereidingen voor het gezelligste beachvolleybaltoernooi van de Achterhoek zijn in volle gang. Het is bijna tijd voor een weekend vol met sport, muziek, gezelligheid en feest.

Wat is er allemaal te doen?

(meer…)

Lees meer

Scheidsrechter gezocht!

Voor de 3e divisie moet WIK 2 scheidsrechters leveren. We hebben al één “uitfluiter” die al een paar jaar voor ons fluit. Vanuit de vereniging moet er nu nog een scheidsrechter bij komen. We hebben iemand nodig die 12 wedstrijden gaat fluiten. Het is ook een mogelijkheid om dit met 2 personen te doen. Je fluit dan 6 wedstrijden in het jaar en dit mag natuurlijk in Steenderen. Wie gaat WIK D1 helpen waardoor we als vereniging voldoen aan de leveringsplicht en de dames ook echt in de 3e divisie kunnen gaan spelen?

(meer…)

Lees meer

Voorlopige teamindeling 2017-2018

Voor aankomend seizoen hebben we een voorlopige teamindeling gemaakt. Dat het erg lastig zou worden was wel duidelijk. De MA gaan door naar de senioren en er zijn 2 teams die promotie hebben gemaakt. Daardoor zijn er verschuivingen nodig. Om dit zo goed mogelijk te doen hebben we gekeken naar het niveau, maar ook een indeling gemaakt zodat er binnen de 5  teams alle posities zo goed mogelijk ingevuld zijn.

We zijn er ons van bewust dat er voor sommigen mensen minder leuke keuzes zijn gemaakt maar hopen dat toch iedereen zich hierin kan vinden en voor het volgende seizoen met veel plezier de competitie in gaat. Tot het einde van het seizoen trainen we nog in de “oude” teamsamenstelling omdat een 5e team niet zomaar ingepast kan worden in de huidige trainingstijden. Voor vragen en opmerkingen kunnen jullie terecht bij Peter en Diny.

Voorlopige teamindeling 2017-2018

Lees meer

Dames 1 (3e divisie) zoekt een spelverdeelster

Ons eerste damesteam is gepromoveerd en speelt volgend seizoen in de 3e Divisie. Wij zijn nog op zoek naar een spelverdeelster op Promotieklasse/3e Divisie niveau. Speel je momenteel lager maar denk je het niveau aan te kunnen? Ook dan vragen we je te reageren! Zoek jij een leuk en gezellig team met een grote prestatiemotivatie laat dan van je horen! Uiteraard kun je altijd een paar keer vrijblijvend meetrainen. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar communicatie@wiksteenderen.nl ! Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Lees meer