Beachvolleybalveld op zwembad geopend!

IMG-20160719-WA0010

Gisteravond is het beachvolleybalveld op het zwembad in Steenderen officieel geopend. Wethouder Arno Spekschoor van de Gemeente Bronckhorst, Jaap van de Vosse van Stichting SCE Steenderen en Herbert Rouwenhorst van WIK prezen de inzet van de vrijwilligers en spraken hun waardering uit voor dit initiatief.

Er lag al enkele jaren een beachvolleybalveld op het zwembad, maar deze was verouderd. Het net hing niet strak, er lag te weinig zand en er was geen belijning. De beachcommissie heeft het initiatief genomen om het veld op te knappen, zodat het veld toegankelijk is voor alle leden van WIK en overige geïnteresseerden. Als het zwembad open is kunnen leden van WIK gratis gebruik maken van het beachvolleybalveld en op deze manier toch blijven volleyballen in de maanden dat er geen trainingen en wedstrijden in de sporthal worden gespeeld.

Lees meer

Trainingstijden voor de eerste weken

WIK_avatar

De trainingstijden voor het nieuwe seizoen zijn bekend. Let op: we kunnen de eerste weken nog niet op 4 velden trainen, omdat de materialen pas later worden geleverd. Hierdoor zijn er wat teams samengevoegd (MC1 met de MC2 en Recreanten Mix met Dames 4). Vanwege de grote groep C-jeugd zijn we op zoek naar iemand die de eerste weken kan helpen bij de trainingen. Kan jij hierin iets betekenen? Laat het dan weten aan de TC (Diny en Peter) via tc@wiksteenderen.nl.

Trainingstijden 2016 – 2017 tijdelijk

Lees meer

Officiële opening beachvolleybalveld

IMG-20160719-WA0010

Beste vrijwilliger van het WIK beachvolleybaltoernooi 2016,

Je hebt ‘m vast al wel eens zien hangen op het zwembad in Steenderen… een beachvolleybalnet. Niet helemaal goed aangespannen, iets te laag en een veld met te weinig zand. Daar brengt Volleybalvereniging WIK graag verandering in! De beachcommissie heeft er namelijk voor gezorgd dat het veld is opgeknapt, met een nieuw net en vers zand. Vanaf nu kan je dus voor een professioneel (of recreatief) potje beachvolleybal terecht op het zwembad in Steenderen. (meer…)

Lees meer

WIK DAMES 1 zoekt speelsters op Promotieklasse niveau!

Dames 1 seizoen 2015-2016
Voor het komend seizoen is WIK D1 op zoek naar een Passer-Loper en een Diagonaalspeelster. Dames 1 komt uit in de promotieklasse en haalt de laatste jaren steeds weer een top 5 notering. Heb jij tijd en zin om de selectie van dit gezellige en zeer gedreven team aan te komen vullen? Laat dan van je horen via tc@wiksteenderen.nl! Uiteraard mag je ook contact opnemen met de trainer van dit team: Alfonso Volpe. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06-53 11 80 59. Ow ja, D1 traint op de dinsdag- en vrijdagavond. De thuiswedstrijden worden op zaterdag gespeeld. Uiteraard kun je eerst een keer vrijblijvend mee komen trainen!

Lees meer