WIK-sportcafé

Zoals ieder jaar sluiten we het volleybalseizoen af met het WIK beachvolleybaltoernooi. Tijdens dit toernooi organiseren we ook weer een WIK-sportcafé. Op zaterdag 8 juni 2019 bent u vanaf 17.00 uur van harte welkom in de Rouwenhorst-Arena aan de Landlustweg in Steenderen om samen met alle sponsoren van WIK en ondernemers in Steenderen terug te blikken op een geweldig seizoen. 

 

Lees meer

Ik doe mee aan het WIK beachvolleybaltoernooi! Wat moet ik weten?

Hé Beacher! Over ongeveer twee weken is het zover! Dan kan jij met je team pieken op de WIK beachvolleybalvelden in de Rouwenhorst-Arena. Zijn jullie er al helemaal klaar voor? Wij kunnen in ieder geval haast niet meer wachten. De voorbereidingen voor het gezelligste beachvolleybaltoernooi van de Achterhoek zijn in volle gang. Het wordt weer een weekend vol met sport, zand, zon én sneeuw, muziek, gezelligheid, kerstbomen, jingleballs en feest.

Op zondag 9 juni nemen in totaal 90 teams deel aan de heren-, dames-, mix- en jeugdpoules.

Locatie

Rouwenhorst-Arena
Landlustweg 12a
Steenderen

(meer…)

Lees meer

Afsluiting van het seizoen voor de C-jeugd

De C-tjes hadden in de zaal al een hele goede afsluiting: 2 punten van de kampioen gepakt en de wedstrijd ervoor zelfs 5 punten bij Dash gepakt! Afgelopen vrijdag hadden we een erg gezellige en geslaagde afsluiting van het seizoen en afscheid van een paar speelsters die naar de B gaan. Jammer, het was een hecht, gezellig team, maar het hoort er bij. Ieder vindt straks weer haar plekje.

(meer…)

Lees meer